Ervaringen

Prachtige praktijk en fijne sfeer!
Wat een fijne en mooie praktijk en een fijne sfeer bij Westland Energiek. Dit gaf mij een prettig en vertrouwd gevoel. Bovendien waren de Reiki-behandelingen heerlijk ontspannend en voor mij ook zeer effectief. Een aanrader!
Natascha

Sneller uit mijn burn-out
Op zoek naar een manier om sneller uit mijn burn-out te komen, stuitte ik op Reiki. En wat geweldig om te merken dat het echt helpt. Het geeft rust en energie. Bedankt Diny voor alle tijd en aandacht.
Angelique

SUPER!
Ik volg nu een half jaar met veel plezier pilates lessen bij Westland Energiek,hierdoor zijn mijn rugklachten sterk verminderd,de lessen worden in kleine groepjes en op een leuke manier aangeboden en er wordt ook veel gelachen tijdens de les.Ik was ook erg nieuwsgierig geworden naar Reiki en heb me laten behandelen door Diny van Westland Energiek,ik moet eerlijk zeggen dat ik er nogal sceptisch tegenover stond ,maar ik vond het helemaal super!! De ruimte is erg sfeervol en tijdens de behandeling heb ik veel warmte gevoeld en kon ik me volledig ontspannen ,ik had zelfs geen behoeft om te praten (-;  het was heerlijk.! Ik zou het iedereen aan kunnen bevelen !!
Marjoke

Een aanrader!
Een half jaar geleden kreeg ik een folder in de bus van Westland Energiek. Ik heb toen besloten maar eens een proefles Pilates te nemen. Dat beviel mij zo goed, dat ik nu wekelijks de lessen volg. Soms even haasten na het werk, snel wat eten en naar de les, maar elke keer als ik geweest ben, voel ik me heerlijk. Al je spieren weer eens gebruiken, geen last meer van die stijve nek en je voelt je fitter. Diny geeft op een plezierige wijze les, de groep is klein, dus je krijgt alle aandacht en daarnaast is het gezellig. Een aanrader dus!
Daarnaast heb ik een keer een Reikibehandeling gehad. Een bijzondere ervaring! Ik moet hierbij zeggen, dat een keer niet genoeg is. Dat geeft Diny op haar site ook aan. Je moet een minimum aantal behandelingen volgen om er echt profijt van te hebben. Ga ik wellicht nog eens doen.
Gertrud

Kleinschalig en persoonlijke aandacht
Door kleinschaligheid is er veel persoonlijke aandacht. Daardoor doe je de oefeningen op de goede manier en heeft het ook nut. Heerlijk om een uur alleen met je lijf bezig te zijn en je te concentreren op de oefeningen.
Jeannet

Hoe creëer ik een Bewust Ego ‘?!
Ik heb Diny ervaren als een professionele HART therapeut (i.o.). In de sessies zijn oefeningen behandeld op basis van ‘The Work’ en ‘plug-in’. Naast de verkregen inzichten brengen de oefeningen mij meer naar het bewuster leven in het NU en laat ik mij minder leiden door het verleden. Bedankt Diny voor je inzet en aandacht!

Albert

Inzicht in mijn valkuilen
Diny heeft mij door middel van ‘The Work methode’, inzicht in de valkuilen van mijn eigen verwachtingen gegeven en laten beleven. De manier waarop Diny werkt, heb ik ervaren als rustig, betrokken , eerlijk en liefdevol.
Diny dank je wel voor dit mooie geschenk!!
Marjolein