Reiki

“Reiki geeft energie, rust & ontspanning.”

Hoe werkt het?
Door middel van mijn handen geef ik de positieve, universele energie door. Het werkt ontspannend en geeft rust in hoofd en hart. Het mooie van Reiki is dat het niet alleen fysiek en mentaal werkt, maar ook op emotioneel en spiritueel niveau.

Bij veel klachten toepasbaar
Reiki activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Bij heel veel klachten heeft het een positieve werking, bijvoorbeeld: stress, burn-out, migraine, slaapproblemen, reumatische klachten of pijnklachten.

Reiki

Ook vervelende bijverschijnselen van zware medicijnen worden door Reiki afgezwakt. Meestal is het ook al heel snel effectief. Mensen met slaapproblemen geven doorgaans al na één behandeling aan beter te slapen! Doorgaans zijn vier behandelingen voldoende om te ervaren of Reiki voor jou effectief is. Heb je last van chronische klachten, zoals reuma of burn-out, dan is een langere cyclus van minimaal tien behandelingen aan te raden.

Aanvulling
Reiki zie ik als een liefdevolle manier van behandelen. Het is een aanvulling op de reguliere geneeskunde, géén vervanging. Het is verstandig om bij klachten altijd eerst een arts te raadplegen.