Wie ben ik

Mijn naam is Diny Diteweg. Ik ben geboren in 1957 en in het dagelijks leven begeleid ik mensen met een verstandelijke beperking. Ik houd enorm van wandelen en fietsen in de natuur, maar ook van de gezelligheid in mijn drukke gezin. Ik blijf fit en in balans door veel Reiki en Pilates te doen. Graag deel ik mijn positieve ervaringen met anderen.

DSC_0010

Meer rust en meer energie door Reiki
Voordat ik zelf met Reiki in aanraking kwam, was ik ook vaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aan het hollen. Van het een naar het ander en geen moment voor mezelf. Als ik dan toch eindelijk ging zitten of liggen, bleef mijn hoofd doorgaan… Pas toen ik een cursus Reiki ging volgen, kreeg ik veel meer rust en meer energie. Ook lukte het mij meer in het NU te leven. Door aanvullend met Pilates aan de slag te gaan, kwam ik letterlijk en figuurlijk meer in balans.

In september 2013 ben ik de 3 jarige opleiding voor HART Therapeut gestart bij het Helios Centrum in Heerde. Dit om zelf persoonlijk verder te groeien, maar ook om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Bijvoorbeeld door hen bewust te maken van de oorzaken en achtergronden van hun psychische of fysieke klachten, zodat herhaling in de toekomst voorkomen wordt. Lees meer hierover op de pagina ‘HART-Therapeut‘.